Gezocht: ervaringen Grohe Blue

IMG_6495In de zomer is ons koud water dat uit de kraan vloeit niet lekker fris, maar al wat opgewarmd. Vergelijk het maar met een waterslang in de tuin die lekker ligt te zonnen. Op zoek naar een koele oplossing dus.

Hoe komt dit?

Al onze waterleidingen liggen in het beschermde volume, dus op de vloerisolatie. Voordeel is dat er geen koudebruggen zijn, maar het nadeel is dat in de zomer het koud water eigenlijk toch wel warm is.

De grohe blue

Vorig jaar werden we verliefd op een oplossing van GROHE:

Wij dus op zoek naar een plek waar we deze kunnen ruiken, proeven en voelen. Niet eenvoudig zo blijkt. Af en toe eens op een beurs waar een GROHE verdeler het toevallig heeft opgesteld, ergens in Aarschot  en in de sanitairwinkel.be in Schoten.

Deze laatste bezochten we onlangs. Met nog meer onduidelijkheid tot gevolg. Volgens hen stond de koeler niet goed geplaatst in een kwaliteitsloze keukenkast. Wat ik zag: een lawaaierige bak die  het aanrecht laat meetrillen telkens de kraan open staat.

Zoektocht naar ervaringen

We zoeken dus ervaring waar de GROHE blue wel correct staat opgesteld. We waren immers onder de indruk van de eenvoud en esthetische van de GROHE. Ondertussen gaan we voor plan B en zoeken we naar een technische en esthetische oplossing samen met een lokale waterbehandeling expert: controlledsoftwater.be. Mogelijks ook nog eens meer kwaliteit voor minder geld…

Geef een reactie